Що таке страхування від нещасних випадків?

Лікування і відновлення після аварії коштують не тільки грошей. Вони зазвичай не дозволяють людині повернутися до роботи, що означає зниження доходу. Щоб мати можливість розраховувати на грошові вливання в разі проблем зі здоров'ям, що виникли, наприклад, після падіння зі сходів, ДТП або спотикання на вулиці, варто подумати про придбання поліса страхування від нещасних випадків.
Це особисте страхування від нещасних випадків. Даний поліс пропонують майже всі страхові компанії. Він гарантує виплату певної суми як у разі смерті застрахованої особи, так і в разі отримання нею травми та значного погіршення здоров'я.
Скільки страхувальник виплатить постраждалій стороні, залежить від загальних умов договору і зазначеної в них страхової суми. Розмір відшкодування залежить від виду травми, в разі смерті застрахованої особи одержувачі за полісом отримають компенсацію в розмірі 100% від страхової суми.

Страхування від нещасних випадків - що воно покриває?
Базовий варіант поліса страхування від нещасних випадків гарантує виплату компенсації в разі постійної травми або смерті застрахованого. Але страхові компанії, прагнучи виправдати очікування своїх клієнтів, роблять можливим розширення цього Страхування.

Більше покриття пов'язане з більш високою ціною поліса. Але річний або щомісячний внесок, швидше за все, буде набагато нижчим, ніж компенсація, що виплачується страховою компанією. З цієї причини варто вибрати страхування від нещасного випадку, яке включає в себе:
* покриття витрат, пов'язаних з самим лікуванням і подальшою реабілітацією;
* виплата компенсації за госпіталізацію;
* відшкодування витрат на придбання медичного приладдя (наприклад, перев'язувальних матеріалів), а також ліків;
* компенсацію за постійну втрату працездатності.

Особисте страхування від нещасних випадків є безцінним рятувальним колом-воно забезпечує виплати, які можуть допомогти людині відновитися. Крім того, можна використовувати компенсацію на повсякденні витрати, щоб не втрачати фінансову ліквідність, коли немає можливості працювати і заробляти.

Види нещасних випадків і поліси
Залежно від вибору типу поліса, можна забезпечити собі компенсацію в разі отримання травми при вкручуванні лампочки, поїздці на автомобілі, пробіжці в парку або грі в футбол. Можна вибрати спеціальне страхування для водіїв, особистого нещасного випадку та учня.

Автострахування
Такий поліс може бути оформлений власником автомобіля. Він поширюється не тільки на самого водія, але і на що їдуть з ним пасажирів. Тому в разі аварії компенсацію можуть отримати всі постраждалі пасажири, що знаходилися в той момент в автомобілі.

Поліс страхування від нещасних випадків і травм виплачується окремо від полісів страхування цивільної відповідальності перед третіми особами та автострахування. Разом ці три види страхування забезпечують надійну фінансову подушку безпеки для водія. Якщо станеться нещасний випадок, незалежно від того, чи є він винуватцем або постраждалою стороною, отримає компенсацію за пошкодження автомобіля і шкоду здоров'ю.

Що таке страхування від нещасних випадків в особистому житті?
Це індивідуальне страхування може мати широкий спектр покриття. Поліс гарантує отримання компенсації, якщо людина отримає травму при проведенні ремонтних робіт вдома, в результаті падіння зі сходів, спотикання під час прогулянки в парку або в магазині. Що буде покривати поліс, залежить від людини і від поточного пропозиції страхової компанії.

Страхування студентів і дітей від нещасних випадків
Ця політика поширюється на інциденти, що сталися в школі, вдома або під час шкільної поїздки. Малюки можуть бути застраховані від укусу собаки, перелому руки, укусу кліща або струсу мозку. Існує також можливість отримання фінансової підтримки, якщо дитині потрібно репетиторство-через тривалу відсутність на заняттях у зв'язку з попаданням в аварію і лікуванням.

Особисте страхування від нещасних випадків для спортсменів
Цей тип поліса призначений для людей, які займаються спортом професійно або в якості любителів. Члени спортивних клубів, асоціацій і фондів, а також тренери також можуть оформити поліс.

Немає сумнівів в тому, що особисте страхування від незворотних травм є хорошим рішенням. Поліс страхування від нещасних випадків може коштувати недорого. Незважаючи на це, відшкодування може стати величезною підтримкою, коли станеться нещасний випадок, що спричинив за собою серйозну шкоду здоров'ю.